Hebrew University logo   
הספריה לחינוך ולעבודה סוציאלית

   library logo

   
         

| English | | אודות | | צוות | | אירועים | | חדש | |שאלו אותנו | | שירותים | | משאבים אלקטרונים | | קטלוג |

מאגרי מידע



הספריה מנוייה למאגרי מידע בתחומים של חינוך, עבודה סוציאלית והתחומים סביבם. השימוש במאגרי המידע מוגבל למשתמשים מן האוניברסיטה העברית בירושלים
אפשר לבקש חיפושים במאגרי המידע לפי דרישה בתשלום
02-5882068 :דלפק יעץ : טל


A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W Y Z


Abi Inform (Proquest)

Academic OneFile (Gale) help

Academic Search Premier (EBSCOhost)

AgeLine Database (EBSCOhost)

Berman Jewish Policy Archive

Biography in Context (Gale)

Blackwell Ejournals

Book Review Index

Cambridge University Press Journals

CogNet (MIT)

Criminal Justice Abstracts (EBSCOhost)

Criminology (Sage Full Text Collection)

Dissertations and Theses (Proquest)

Emerald (MCB)

ERIC (Proquest)

EThOS - Electronic Theses Online Service (British Library)

Family Studies Abstracts (EBSCOhost)

Filmakers Library Online

Gale Virtual Reference Library

Health and Wellness Resource Center

Index to Jewish Periodicals (EBSCOhost)

IngentaConnect

International Encyclopedia of the Social & Behavioral Sciences

Israel Gerontological Data Center   help

Jewish Women

JSTOR

Kluwer

MALMAD Databases and Fulltext Services

Maor - Metadata & Objects Repository

MERLOT - Multimedia Educational Resource for Learning and Online Teaching

NetLibrary

Oxford University Press Journals

PILOTS (Published International Literature on Traumatic Stress) (Proquest)

Population Index

Proquest

PsycNET (PsycINFO,PsycARTICLES,PsycBOOKS, PsycCRITIQUES, PsycEXTRA)

Public Administration Abstracts (EBSCOhost)

RAMBI

RDS:Business Suite (GALE)

Science Direct (Elsevier)

Scopus

Social Sciences Research Network - SSRN

Social Services Abstracts, Sociological Abstracts, Sociology (Proquest)

Social Work Abstracts (EBSCOhost)

Violence & Abuse Abstracts (EBSCOhost)

Web of Knowledge

Wiley (includes Blackwell)




Hebrew Databases מאגרי מידע בעברית


› Kotar כותר

› Kotar Textbooks כותר ספרי לימוד

› JEDU - Sources for the History of Jewish Education אוצרות החינוך היהודי <>

› Index to Hebrew Periodicals (IHP) מפתח למאמרים בעברית

Israel Index to Daily Newspapers - Beit Ariella למפתח העיתונות היומית - בית אריאלה

Israel Gerontological Data Center
מרכז ידע לחקר הזדקנות האוכלוסייה בישראל   help

Israel National Road Safety Authority Databases
מאגר הרשות הלאומית לבטיחות בדרכים  

MALMAD Databases and Fulltext Services

Maor - Metadata & Objects Repository מאור - מאגר אובייקטי למידה ברשת  

RAMBI (רשימת מאמרים במדעי היהדות (רמב"י

› Responsa Project from Bar-Ilan University פרויקט השו"ת של אוניברסיטת בר-אילן

Szold Institute Databases מאגרי מידע של מכון סאלד help

› תקדינט

תקנון עבודה סוציאלית--תע"ס

 
 
 
 
[ בית הספר לחינוך] [  בית הספר לע"ס ולרווחה סוציאלית ] [ מרכז מלטון לחינוך יהודי] [     רשות הספריות] [    האוניברסיטה העברית בירושלים]
[ דף הבית] [   שאלו אותנו] [  כרטיס קורא]      Follow us on twitter
 
   
 
שעות פתיחה: ראשון - רביעי 9:00 - 19:00 ; חמישי 9:00 - 18:00
השאלה: ראשון - רביעי 9:00 - 18:30 ; חמישי 9:00 - 17:45
הר הצופים, האוניברסיטה העברית בירושלים, 91905
טל': 972-2-5882066 ; פקס: 972-2-5881586

0 <